Als oefentherapeut kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van in- en doorslapen. Ook als dit bijvoorbeeld komt door piekeren, ademhalingsproblemen, angst, snurken, veel plassen of pijn, bent u bij ons aan het goede adres. We behandelen hiervoor zowel kinderen als volwassenen en ouderen.

We beginnen de behandeling bij slaapproblemen met het in kaart brengen van het probleem, de mogelijke oorzaken hiervan en hoe hiermee omgegaan wordt. Vervolgens stellen we samen met u haalbare doelen op. Door middel van tips, oefeningen en het werken aan belangrijke aspecten van een goede nachtrust, verbeteren we de kwaliteit van uw nachtrust.

Bij slaapoefentherapie wordt geen gebruik gemaakt van medicatie. Het is gericht op het verbeteren van de slaap en het oplossen van de oorzaken. Deze therapie vraagt zelfdiscipline en doorzettingsvermogen, maar de eerste positieve behandelresultaten zijn vaak al snel merkbaar.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd bellen naar de praktijk op 06 - 81 08 34 32.. U kunt ook mailen naar praktijk@tempeloefentherapie.nl. Zie slaapoefentherapie.nl voor uitgebreide informatie over slaapoefentherapie.