In 2018 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Sindsdien heb ik verschillende praktijken waargenomen. Vanaf 2021 heb ik een eigen praktijk in Hilversum en vanaf 2023 werk ik in de oefentherapiepraktijk in gezondheidscentrum de Driesten in Eemnes.

Het menselijk lichaam heeft mij van jongs af aan al gefascineerd. Het begon met een passie voor dans. Na het afronden van een uitvoerende dansopleiding waarin ik te maken had met blessures, wilde ik de paramedische kant op en iets kunnen betekenen voor mensen met lichamelijke klachten. Met de combinatie van opleidingen tot danseres, oefentherapeut Mensendieck, sportmasseur en doktersassistent, probeer ik een klacht vanuit verschillende hoeken te bekijken.

Het mooie aan oefentherapie vind ik de brede benadering, waarin ik samen met de patiënt op zoek ga naar de oorzaak van de klachten. Van daaruit probeer ik meer inzicht en bewustwording te creëren in het gebruik van het lichaam in verschillende houdingen en bewegingen. Ik leer hoe deze beter ingezet kunnen worden in het dagelijks leven, zodat klachten verminderen en in de toekomst voorkomen kunnen worden.